Hoe werkt het?


Je oude verwarmingsketel is kapot?
Je wil omschakelen naar een energiezuinige verwarmingsinstallatie?

Vandaag zijn er zoveel mogelijkheden om energiezuinig én goedkoop te verwarmen, maar waar moet je beginnen met je zoektocht?

Onze energieconsultant helpt jou de juiste keuze maken. Hij komt bij jou thuis langs om te kijken welk verwarmingssysteem het meest geschikt en aangepast is aan jouw woning. Maar nog belangrijker is: hij berekent hoeveel jouw financiële voordeel bedraagt.


h&s geeft gratis advies over centrale verwarming, warmtepompen, zonneboilers en kostenbesparingen

Wat zeggen onze klanten?


Professionele vakmensen
"Wij hebben H&S ingehuurd om een deel van ons ingewikkeld kranensysteem aan te passen voor ons bedrijf Blueberry Fields. Zij begrepen onmiddellijk hoe we het wilden hebben, ook al was het erg ingewikkeld. H&S heeft de deadline zonder problemen gehaald. Op de dag dat ze het kwamen maken, hebben we heel weinig uitleg moeten geven. Ook hebben ze dat proper gedaan: we hebben niets moeten poetsen achteraf. We hebben in het verleden al andere ervaringen gehad. Normaal als iemand zoiets komt doen is er jammer genoeg altijd poetswerk. Nu konden we gewoon verder werken. Ik zou H&S aan ieder aanraden omdat ze het zo professioneel hebben aangepakt. Ze kennen hun stiel goed. Ze waren creatief in het oplossen van het probleem, want het was niet gemakkelijk en dus maatwerk. Ze hebben betere voorstellen gedaan dan wij het zelf bedacht hadden."

-- Blueberry fields

Met ons stappenplan ben je verzekerd van de
beste en goedkoopste manier om je huis te verwarmen.


 • Analyse van je woon- en leefsituatie

  Hoe gebruiken jij en je gezin de woning? Zijn jullie cocooners of eerder het actieve, uitgaande type? Heb je opgroeiende kinderen die lang op hun kamer zitten? Welke temperaturen ben je binnen gewoon? Is je woning vrijstaand, een rijhuis of villa? Is de woning geïsoleerd? Hoe oud is de woning? Gebruik je warm water op meerdere plekken tegelijkertijd?

 • Offerte

  We berekenen de meest rendabele oplossing om aan jouw wensen tegemoet te komen. De offerte geeft gedetailleerd aan wat we gaan plaatsen, welke de kosten zijn, maar zeker ook welk het rendement is.

 • Installatie

  De installatie door een team van ervaren, hoog opgeleide mensen van hier.

 • Demonstratie

  Als de installatie geplaatst is, doen we de opstart en geven een demonstratie zodat je het in het vervolg zelf kan.

 • Service na plaatsing

  Heb je een probleem met de installatie? Ons team staat 7/7 en 24/24 klaar om je zo snel mogelijk uit de problemen te helpen.


maak nu een afspraak