Over H&S Service


Bij de installatie van een nieuw verwarmingssysteem komt heel wat kijken. Allereerst moet je een keuze maken tussen de vele mogelijkheden: verwarmingsketels, boilers, zonnepanelen of warmtepompen.

Je wil natuurlijk het beste en meest energiezuinige systeem voor jouw situatie vinden. Neem daarom geen overhaaste beslissingen en laat je adviseren door een professional.

H&S Service helpt jou op weg naar duurzame energie en verwarming die ook nog eens goed is voor je portemonnee.

Wij zijn energieadviseurs en installateurs van duurzame energiesystemen.

Wij zoeken ter plekke, samen met jou, naar de meest aangepaste, duurzame en rendabele oplossing voor energieproductie in jouw woning of kantoor. Dat kan gaan van zonneboilers tot warmtepompen, warmtewisselaars of hoge rendementsketels. Onze energieconsultant komt bij jou thuis de situatie inschatten en stelt dan een doorzichtige offerte op waarin de kosten en het geschatte verbruik netjes zijn uitgerekend. Hij legt uit waarom het voorgestelde systeem het meest geschikt en aangepast is voor jouw woning. Maar nog belangrijker is: hij berekent hoeveel jouw financiële voordeel bedraagt.


het verhaal van H&S service

Het verhaal van H&S


H&S Service uit Houthalen-Helchteren is al jaren een bekend specialist in verwarming en HVAC in Limburg.

H&S Service wordt geleid door het managementteam Karel Vandommelen en Gert Bellemans. Beide heren waren voorheen actief bij projectontwikkelaar Beva. Na de realisatie van volledige woningen en appartementen, spitst het nieuw management zich nu toe op HVAC en duurzame energieoplossingen. De activiteit wordt verlegd van grootschalig naar kleinschalig, maar met de jarenlange ervaring van het duo in het bouwen van innovatieve en duurzame woningen en de expertise van de vorige eigenaar op vlak van HVAC. Ook het nieuwe H&S Service behoudt dezelfde focus op afwerking en kwaliteit.


Wat zeggen onze klanten?


Betrouwbare en snelle service
"Ik ken Marc Janssen al jaren. Hij woont bij mij in de buurt. Hij heeft 7 jaren geleden al onze verwarmingsketel geleverd en die werkt prima. H&S heeft altijd goed werk geleverd en ik moet maar bellen als er iets aan de hand is. H&S is altijd op tijd hier en is erg betrouwbaar."

-- Leoni Moretti

Engagement met de toekomst


Onze missie is om zoveel mogelijk mensen te helpen in de overgang naar hernieuwbare energie. Dit ligt ons nauw aan het hart. Door te investeren in hernieuwbare en duurzame energie ga je een engagement aan met de toekomst. In tegenstelling tot fossiele brandstoffen stoten die geen CO2 uit en is hun impact op het milieu minimaal.

Want alhoewel de impact van de kleine verbruiker gering is, is het toch aangeraden dat iedere burger zich bewust wordt van zijn/haar verantwoordelijkheid. Vele kleintjes maken immers ook één groot geheel. Bovendien profiteer je zelf ook omdat duurzame energie pakken goedkoper is dan fossiele brandstof.


ons engagement met de toekomst | H&S Service

Gert Bellemans

Zaakvoerder

Karel Van Dommelen

Zaakvoerder

Marc Janssen

Projectleider