top of page
iStock-1225538491.jpg

HOOGRENDEMENTSKETEL PLAATSEN

Je oude ketel laten vervangen door een nieuwe hoogrendementsketel?
Reken op een besparing van 30% op je verbruik!

H&S Service
download.png

HR-KETELS… ALGEMEEN GEKEND EN NOG STEEDS HEEL VEEL TOEGEPAST!

Je hebt nieuwe verwarming nodig, maar dan wel energiezuiniger en van duurzame kwaliteit…

Je wil je verwarmingsketel vervangen of denkt aan een volledig nieuw verwarmingssysteem, maar je weet je niet goed waar te beginnen…
Je wenst gratis advies, zodat je kan overschakelen naar duurzame energie en geld kan besparen…

Je overweegt een HR++ ketel, maar je vraagt je af dit mogelijk is voor jouw situatie…

Daar kan H&S Service zeker bij helpen. Wij plaatsen hoogrendementsketels op maat van je situatie. De meeste klanten kiezen om te verwarmen met een klassieke cv-installatie, maar dan wel in combinatie met een hoogrendementsketel op aardgas of huisbrandolie. 

hoogrendementsketel, H&S Service
HR-KETELS

HOE WERKT EEN HOOGRENDEMENTSKETEL?

Een HR-ketel is een verwarmingsketel op aardgas of mazout die in vergelijking met een conventionele ketel een hoger rendement heeft. Het hogere rendement wordt bereikt door het koude water dat terugkomt van de radiatoren in een warmtewisselaar door de warme rookgassen voor te verwarmen. Zo koelen de rookgassen sterk af en condenseert een deel van de waterdamp uit de rookgassen. HR-ketels of condenserende ketels moeten vanwege deze condensvorming voorzien worden van een condensafvoer.
Conventionele ketels hebben een veel hogere temperatuur van de rookgassen. Er gaat veel energie verloren in de schoorsteen. Het resultaat: een laag rendement. HR-ketels gas of mazout zetten veel efficiënter om in warmte, waardoor deze systemen ondertussen de norm zijn.

EEN HOOGRENDEMENTSKETEL LATEN PLAATSEN DOOR H&S SERVICE? MEER INFORMATIE OVER ONZE WERKWIJZE? CONTACTEER ONS GERUST, WIJ HOREN GRAAG VAN JE!

bottom of page