Voordelen van huren cv-ketel bij H&S Service. Huren cv-ketel Limburg

Voordelen van cv-ketel huren

H&S Service breidt verhuur cv-ketels uit

In deze tijden van Gele Hesjes staat de energiekost van de modale mens volop in de belangstelling. En niet alleen de brandstof is duur, ook het onderhoud en – in het ergste geval – de aanschaf van een nieuwe stookketel kost een klein vermogen. Een stookketel die stuk gaat is voor de meesten onder ons dan ook een kleine ramp en een ware aanslag op het huishoudbudget. 

H&S Services heeft hier al geruime tijd geleden op geanticipeerd door het aanbieden van cv-ketels in een verhuurmodel. Voor een som die draait rond de € 50 per maand kon je tot op vandaag al enkele Daalderop cv-ketels huren, met 10 jaar garantie, inclusief onderhoud. Vanaf vandaag komt daar ook een model van Viessmann bij.

Waarom een cv-ketel huren?

Zo’n huurcontract van tien jaar biedt tal van voordelen:

 • Je bespaart je de dure aankoop van een eigen ketel
 • Je kunt je een betere cv-ketel met hoger rendement veroorloven waardoor je energiekosten bespaart
 • Je spreidt de kosten over een termijn van 10 jaar
 • Het onderhoud en de eventuele herstellingen zijn inbegrepen in de maandelijkse huur
 • H&S Service zorgt ervoor dat de verwarming altijd goed werkt en vervangt de ketel indien nodig
 • Er zijn geen verborgen kosten
 • Bij eventuele problemen, kan je rekenen op een snelle interventie van de H&S serviceploeg
 • 10 jaar garantie

Welke cv-ketel huren?

De cv-ketels die H&S Service in de aanbieding heeft zijn:

 • Daalderop Combifort ketel met ingebouwde boiler – €59/mnd
 • Daalderop Cube One € 53/mnd
 • ACV ketel – € 49/mnd
 • Viessmann Vitodens condensatieketel ketel – € 45/mnd

Voordelen van onze nieuwe Viessmann condensatieketel

Cv-ketel te huur H&S Service -Vitodens

De Viessmann Group is internationaal een van de meest toonaangevende fabrikanten van verwarmingssystemen. Daarom zijn we trots om een Viessmann condensatieketel in de verhuur te kunnen aanbieden. Een Viessmann ketel is niet alleen een product van topkwaliteit, het komt ook nog met extra voordelen.

Uw Viessmann condensatieketel wordt uitgerust met een warmtewisselaar uit roestvast staal. Deze techniek staat voor een rendement van 98 % (Hs) en is gekenmerkt door een lange levensduur en een zekere en efficiënte werking. Vandaar dat Viessmann 10 jaar garantie geeft op lekkage door corrosie. Een extra argument om voor Viessmann te kiezen! Bovendien hebt u bij ons sowieso 10 jaar garantie op uw cv-ketel. Dit betekent dat u in alle zekerheid kan genieten van uw nieuwe ketel.

Nog een extraatje is dat u uw verwarmingsketel van op afstand kan bedienen met de communicatiemodule Vitoconnect 100. Op die manier kan u uw uw verwarming optimaal instellen en energie besparen. In geval van storingen kan u direct hulp inroepen van het installatie- en servicebedrijf van uw keuze. Met de app ViCare regelt u bovendien uw verwarmingsinstallatie op een eenvoudige manier waar u ook bent: online, in realtime, met uw tablet of smartphone. Eenvoudiger kan niet.

Wil jij een cv-ketel huren? Laat je dan door ons adviseren!

Bekijk al onze cv-ketels op onze website. Wij helpen je graag een keuze maken op maat van jouw woonsituatie. Contacteer ons op +32 11 49 13 39 of info@www.hsservice.be voor een afspraak.