Daalderop

Itho Daalderop: ons favoriete merk

H&S Service staat voor kwaliteit

Om een kwalitatieve verwarmingsinstallatie af te leveren doen wij beroep op leveranciers en producten die ook de beste kwaliteit nastreven.
De Itho Daalderop Cube One is absoluut onze favoriete ketel. Voor bijna elke klant kunnen we een installatie voorstellen waarvan we zeker weten dat onze klant voor jaren gerust kan zijn.
In uitzonderlijke gevallen is onze klant beter af met een alternatief, dan zullen we dat zeker voorstellen. We zoeken steeds naar optimale installatie afhankelijk van situatie en de beschikbare ruimte om de installatie uit te voeren.
Net omdat we staan voor kwaliteit gebruiken wij voor het hydraulisch gedeelte koperen leidingen. De duurzaamheid is onovertroffen. Wij menen dat deze extra investering in wat extra tijd en vakmanschap de moeite waard is voor iedere installatie.

Daalderop Cube One

Itho Daalderop Cube One is een condenserende cv-ketel die bestaat in 2 versies, de 24/35 en de 30/35. Het verschil hiertussen is het cv-vermogen. Deze ketel is standaard uitgerust met een Alu-SI cv-wisselaar van 24 kW of 30 kW.

Technische specificaties:

Beide versies komen met een geïntegreerde koperen spiraal in de cv-wisselaar van diameter 15 mm voor de productie van sanitair warm water. Door dit concept is er geen nood aan een driewegkraan of platenwisselaar. Net de onderdelen die bij veel toestellen van andere merken na enkele jaren voor problemen zorgen. Dit resulteert in een overgedragen sanitair vermogen van 35 kW die 15,7 l/min met een delta T = 30°C bij uw (regen)douches, bad of keukenkraan kan brengen. Deze cv-ketel zorgt voor het hoogste comfort op vlak van sanitair met het hoogste rendement. Dit ontwerp maakt deze ketel minder gevoelig voor afzettingen in de wisselaar. Tevens zal de ketel niet alleen gaan condenseren op cv-bedrijf tot 108% maar ook constant op warmwaterbedrijf. De regelmogelijkheden zijn toe te passen afhankelijk van de wensen van de klant, weersafhankelijk of via modulerende kamerthermostaat of via een gewone kamerthermostaat,

Kortom:

Door zijn veelvuldigheid in regelmogelijkheden, kan de Cube One toegepast worden in elke woning of appartement met zowel vloerverwarming, radiatoren of convectoren.

Itho Daalderop Combifort

Voor klanten die behoefte hebben aan meer warm water raden wij de Itho Daalderop Combifort ketel aan.

De Combifort² staat bekend als een sanitair warm water kanon. Deze naam heeft hij te danken aan zijn grote uitwisselingsoppervlakte naar het sanitair water in de boiler in functie met de inhoud van zijn boiler, nl. 50l of 80l. Afhankelijk van de keuze van het vermogen, zal het toestel sanitair warm water aanmaken met een specifiek debiet van 19 l/min bij een delta T = 30°C (Combifort² 24/50+) en tot 27 l/min bij een delta T = 30°C (Combifort² 40/80+).

Geen enkel probleem om vanuit meerdere douches of badkamers tegelijk warm water te nemen zonder merkbaar drukverlies. Indien uw sanitaire wensen veeleisender zijn, dan kan men opteren om een CombiConnect 210 naast de Combifort² te plaatsen. Dit is een extra voorraad van 130 l, die de totale voorraad sanitair warm water brengt op 210 l. Deze CombiConnect 210 heeft hetzelfde design en dezelfde afmetingen als de ketel zelf en brengt het specifiek sanitair debiet tot 37 l/min bij een delta T = 30°C (in combinatie met een 40/80+).

Kortom:

Wil jij douchen én genieten van een warm bad zonder je zorgen te maken of je huisgenoten nog warm water zullen hebben? Dan is de Combifort de ideale keuze

 

Wil jij meer info over de toestellen van Itho Daalderop? Marc komt met plezier langs om zijn idee te geven over jouw situatie.