10 jaar garantie op gehuurde of gekochte cv-ketels-2

H&S Service: “10 jaar garantie op gehuurde of gekochte ketels”

We stoten teveel CO2 en andere emissies uit. Dat berekende de Belgische vereniging van leveranciers van verwarmingsmateriaal, ATTB en stond vorige week te lezen in de kranten.

Gert Bellemans (H&S Services): “Als we de klimaatdoelstellingen van Parijs willen halen zullen we niet enkel meer zonnepanelen en windmolens moeten zetten, maar er ook voor zorgen dat onze stookketels milieuvriendelijk zijn. En dat zijn de oude ketels van meer dan dertig jaar oud allerminst. Zij stoten ontiegelijk veel roet, CO2 en andere schadelijke stoffen uit. Ze kunnen dus maar beter massaal vervangen worden. Want de nieuwe ketels stoten niet alleen minder vuile stoffen uit, ze leveren ook 25 tot 35 procent meer energie. Dus moet je minder gas of stookolie verbruiken en dat is opnieuw goed voor het milieu. Én voor het energiebudget.”

Maar een nieuwe ketel plaatsen is voor vele mensen financieel een zeer zware dobber. Je spreekt al snel over bedragen rond de 5000 euro. Gert beseft dat: “Daarom zijn wij sinds enkele maanden bezig met ons project “Huur een cv-ketel”. Mensen die slecht bij kas zitten kunnen zich op die manier toch een nieuwe ketel aanschaffen en genieten van lagere stookkosten. Ze betalen een maandelijks bedrag en kunnen daardoor gebruik maken van een nieuwe ketel die ook nog eens 10 jaar onderhouden en/of gerepareerd wordt.”

Voor mensen die wél het budget hebben om een nieuwe ketel te plaatsen geldt die garantieperiode van 10 jaar ook.

En dat geeft H&S Services een unieke positie in de markt.

 

Wil je ook duurzaam verwarmen?


Wij weten hoe belangrijk het is om op je verwarming te kunnen rekenen.

Het H&S Service team staat 7/7 en 24/24 klaar om je zo snel mogelijk uit de problemen te helpen. Ook komen we graag bij jou thuis langs om je advies te geven over duurzaam verwarmen. Je kan bij ons een verwarmingsinstallatie huren of kopen.


Contacteer ons