Airconditioning zonder buitenunit, Innova 2.0

Innova Inverter airconditioning Monoblok

Hoogwaardige, fluisterstille airconditioning zonder buitenunit

De Innova Inverter maakt een vaste airconditioning mogelijk waar een conventionele airco praktisch niet mogelijk is. Door binnen- en buitenunit in één toestel te monteren is de Innova 2.0 eenvoudig te plaatsen. Voor een airconditioning zonder buitenunit monteren we een montagerail tegen de muur, we boren twee gaten voor de luchtcirculatie en hangen het toestel op. De stekker in het stopcontact en klaar!

Een comfortabel binnenklimaat is dus mogelijk zonder lelijke buitenunit.

Innova 2.0

Innova 2.0

 

De Innova 2.0 kan worden geplaatst aan iedere buitenmuur. De hoogte kan gekozen naargelang jouw voorkeur. Dicht aan het plafond zoals een klassieke airco ofwel in de plaats van een radiator.

Door toepassing van hoogwaardige componenten en uitmuntende geluiddemping is het toestel zeer stil. Het geluid in werking is vergelijkbaar met een klassieke airco met buitenunit.

De airconditioning kan worden gebruikt voor zowel koelen, verwarmen en ontvochtigen.

Het toestel is eenvoudig te bedienen via het bedieningspaneel of de meegeleverde afstandbediening, maar ook via jouw smartphone of tablet met de Innova App. Op deze manier kan je het toestel vanop afstand bedienen. Het is ook mogelijk om meerdere toestellen tegelijk te bedienen.

De Innova 2.0 is ook beschikbaar in een verticale versie voor plekken waar een standaard airco unit te breed is. Dit toestel is smaller en hoger maar de werking is identiek.

 

Contacteer ons voor een offerte van de Innova Monoblock Airco’s.

Nachtwerking

de Innova 2.0 heeft een speciale werkingsstand voor ‘s nachts zodat de temperatuur en luchtvochtigheid geregeld worden in functie van de buitentemperatuur.

 

Invertertechnologie voor energiezuinige en krachtige werking

Door middel van Inverter technologie doet de Innova 2.0 de temperatuur sneller dalen. Vervolgens houdt de Innova 2.0 deze temperatuur met minder elektrisch verbruik op peil. Een airco met inverter technologie varieert het toerental van de compressor in functie van het vermogen. Wanneer het nodig is, koelt het toestel met het volle vermogen en een hoog toerental. Het toestel draait op een constante, lagere snelheid als de temperatuur op peil is. Een conventionele compressor kan alleen maar op één snelheid draaien. Deze staat aan of uit, in plaats van continu te moduleren. De Innova 2.0 gebruikt de nieuwste Inverter compressor van Mitsubishi, een topmerk op het vlak van koeling.

De voordelen van de Innova toestellen zonder buitenunit sommen we graag op
🤜 Geen leidingwerk om weg te werken, de stekker kan gewoon in een bestaand stopcontact
👍 Het zijn inverter gestuurde airco’s met koolborstelloze DC motoren.
Dit houdt in dat ze de compressor en ventilatoren traploos in toeren kunnen regelen. Dit levert voordeel op in geluidsproductie en verbruik.
🤜 Het zijn volledige lucht-lucht warmtepompen en kunnen naast koelen ook verwarmen
👍 Via een app op afstand te bedienen met de smartphone
en natuurlijk:
👍 Geen buitenunit nodig
Een nadeel kan misschien zijn dat deze toestellen enkel tegen een buitenmuur kunnen geplaatst worden
Ben jij overtuigd? Of wil je meer uitleg? Laat het gerust weten!